NİĞDE / MERKEZ - Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi

İDRİS İSPİROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1978´de Trabzon´un Sürmene ilçesinde doğdu. İlkokulu Büyük Doğanlı İlkokulu´nda okuduktan sonra parasız yatılılık sınavlarını kazanarak Trabzon Zehra Kitapçıoğlu Ortaokulu ve Affan Kitapçıoğlu Lisesi´ni bitirdi. 1999´da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Rize Merkez Anbarlık İlköğretim Okulu´nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. 2001-2006 yılları arasında Rize Fener Lisesi´de görev yaptıktan sonra Fen Lisesi sınavını kazanarak 2006-2017 yılları arasında Rize Fen Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği, Müdür yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 2017 yılında isteğe bağlı olarak Niğde Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´ne tayin oldu. Aynı yıl Niğde Fen Lisesi´ne Müdür Baş Yardımcısı olarak görevlendirildi. 02.10.2019 Tarihinde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak atanan  İdris İSPİROĞLU, evli ve üç çocuk babasıdır.