BAŞARIYA DOYMUYOR

ÖYKÜ ALTIN BAŞARIYA DOYMUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Bilardo Müsabakaları'nda okulumuz Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi öğrencisi Öykü Altın Niğde İl birincisi olarak, 21-22 Mayıs 2024 Tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Ödülünü okul müdürü İdris İspiroğlu'nun elinden alan Öykü Altın, hedefinin Türkiye 1.si olarak milli takıma katılmak olduğunu söyledi. Başarıları için öğrencilerini tebrik eden okul müdürü İdris İspiroğlu, okul olarak akademik başarının yanında sosyal ve sportif başarılara da çok önem verdiklerini belirterek ödül yönergesi hazırlayarak her alanda başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdiklerini, bu yolla da hem öğrencilerini teşvik ettiklerini, hem de daha büyük başarıları hedeflediklerini belirtti. Öykü Altın'ın daha önceki müsabakalarda Türkiye 3.lüğü derecesi elde ettiğini anımsatan müdür İspiroğlu, Öykü'nün Türkiye 1.liği elde ederek, çok istediği milli takıma seçileceğine inandığını ifade ederek kendisine başarılar diledi.

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 15:06 - Görüntülenme: 126