NİĞDE / MERKEZ - Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında  sağlıklı yaşam, temizlik ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz sınıflar arası temizlik yarışmasının 1.si 10İ sınıfı oldu. Okulumuz idareci ve öğretmenleri tarafından sinema ödülüyle ödüllendirilen sınıfın öğrencileri Müdür yardımcımız Kamil Altuğ'un başkanlığında sınıf öğretmeni Dilek Dedeler, Değerler Kulübü öğretmenleri Elif Çakır ve Emine Karakaya'nın rehberliğinde İyi ki Varsın Eren sinema filmini seyretti. Gözyaşları içinde seyrettikleri 'İyi ki Varsın Eren' filmini cok beğendiklerini belirten öğrenciler idareci ve öğretmenlerine duydukları memnunuyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Şbt

Okulumuz tarafından başlatılan kitap toplama kampanyası aralıksız devam ediyor. 10F sınıf rehber öğretmeni Ayşe Sahre BAY tarafından  şenlik havasında düzenlenen kitap bağışında her öğrenci kütüphanemize bir kitap bağışlamıştır. Kampanya bütün sınıflarda devam etmekte olup ilerleyen günlerde yeni toplu etkinliklerle kutüphemiz daha zenginnhale gelecektir.

Şbt

Niğde il genelinde okullar arasında yapılan spor müsabakalarında Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi öğrencileri üç altın bir bronz madalya kazandı. Okul sporları kapsamında Niğde'de okullar arası  Taekwon-do müsabakaları 16-17 Şubat 2022 tarihlerinde  yapıldı. Müsabakalarda Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi kız  öğrencileri Elif ERDEN ve Buse Ceren BİNGÖL il 1.'si olmuşlardır.  Erkeklerde ise Ömer Taha ORHAN  il 3.'sü olmayı başardı. Öğrencileri tebrik eden okul Müdürü İdris İSPİROĞLU kendilerine kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Tem

Okulumuza adını veren Şehit Yakup Avşar'ın muhterem hanımefendileri okulumuzu ziyaret etti.